Adakah koloid perak Kerja?

Adakah koloid perak Kerja?

Terdapat banyak akaun tentang ubat-ubatan alternatif dipanggil penawar keajaiban. Ubat alternatif adalah koloid perak, dan lebih ramai orang mendapati ia sebagai manfaat. Soalnya ialah sama ada ia benar-benar berfungsi?

Terdapat ubat-ubatan alternatif yang sedia ada, air perak menjadi salah satu daripada mereka. Sesetengah orang bersumpah oleh mereka, orang lain melihat mereka sebagai isteri lama cerita. Pada hakikatnya mereka percaya bahawa ia tidak mempunyai manfaat, tetapi ramai orang yang mendapati penyembuhan akan memberitahu anda sebaliknya.

Dengan akaun begitu banyak berbeza penyembuhan, adakah ia benar-benar berkesan? Kita semua telah mendengar tentang kesan plasebo. Proses kerja-kerja dengan menguji guinea pesakit babi dengan separuh mengambil ubat sebenar, dan setengah di plasebo. Penemuan itu mengejutkan.

Sebagai contoh, melihat kajian ini dan anda melihat bahawa orang telah mendapat sembuh dengan sesuatu yang mudah seperti pil gula! Ini adalah pil yang kelihatan sebenar, tetapi ia hanya dibuat daripada gula!

Ini hanya berlaku dalam ujian, jadi ubat-ubatan yang ditetapkan melalui doktor adalah perkara yang sebenar, tetapi ini adalah mencari mengejutkan.

Bayangkan ini, orang telah sembuh dengan plasebo. Demikian boleh ubat-ubatan alternatif beroperasi dengan cara yang sama? Mengambil lihat pada air perak, kita lihat ini tidak mungkin.

Air perak misalnya, terkenal dengan tindakan antibakteria. Ia memusnahkan patogen, jadi kami tahu ia bertindak sebagai antibiotik yang boleh dilakukan sepenuhnya.

Berita baik adalah bahawa orang-orang mencari penyembuhan melalui kaedah ini. Nasib baik sains menangkap, dan doktor melihat manfaat dalam air perak dan ubat alternatif yang lain.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar