Gejala Gall Bladder

Gejala Gall Bladder

Akhirnya ia kesihatan & kesejahteraan anda.

Sesuatu yang agak biasa dalam ubat-ubatan barat kecemasan pembuangan pundi hempedu. Dipasang dengan batu, ia mula menyebabkan masalah kesihatan & kesihatan, dan bukan hanya membuang batu-batu, pundi hempedu seluruh dikeluarkan. Tanpa hempedu pundi kencing garam hempedu tidak disimpan, dan hanya sentiasa dilepaskan ke dalam usus. Ini mengganggu usus kecil apabila tidak ada apa-apa makanan di dalamnya. Tanpa pundi hempedu, manusia tidak boleh cekap memecahkan lemak ke dalam molekul terkecil yang diperlukan untuk penggunaan yang sesuai. Banyak kali lemak ini adalah Asid Lemak Essential. Kekurangan Asid Lemak Essential adalah kesihatan & Kesihatan peningkatan kebimbangan di Amerika Syarikat dan banyak ini pastilah boleh dikaitkan dengan pundi hempedu habis. tidak cukup dipecahkan asid lemak juga boleh menyebabkan penyakit sistem limfa, kerana sistem limfa adalah pembawa lemak.

Bile juga merupakan salah satu kaedah yang paling kecewa badan menggunakan untuk pembuangan toksin. Kesihatan & kesihatan jujur ​​penasihat tahu jumlah hempedu yang dihasilkan oleh badan secara langsung berkaitan dengan jumlah toksin anda boleh mengeluarkan, perkataan utama di sini ialah boleh. Salah satu fungsi asas hempedu adalah untuk memecahkan toksin ke dalam molekul yang lebih kecil, sebagaimana yang dilakukannya lemak. Hempedu melekat toksin dan membawa melalui kolon. Bile juga akan membantu membersihkan usus virus, bakteria dan kulat. Bile juga menguatkan flora usus yang normal kami dengan menjaga penceroboh ini di teluk.

Apabila toksin badan tidak dikeluarkan dengan cepat, ia menyebabkan keradangan, tindak balas imun, penyimpanan lemak dalam saluran darah dan saluran hempedu hati. Sebagai pengeluaran hempedu perlahan dan paras kolesterol meningkatkan salah, ia membawa kepada plak dipenuhi arteri dan urat. Seterusnya, ini membawa kepada pelbagai jenis penyakit, tekanan darah tinggi, kencing manis, artritis, apnea tidur, buasir, vena varikos, psoriasis, dan edema.

banyak keadaan kulit toksik boleh dikesan kepada pengeluaran hempedu dikurangkan. Bagaimana? Kulit adalah organ urus-urus terbesar dalam badan, dan apabila kekurangan hempedu mewujudkan satu keadaan di usus ketidakmampuan untuk pecahan dan menghapuskan toksin, kulit adalah salah satu organ urus-urus yang mesti mengatasi keadaan ini. Jerawat yang mungkin hanya kes garam hempedu dikurangkan. Bagi kebanyakan orang, ia adalah semudah menambah garam hempedu supaya membetulkan warna kulit yang tidak baik.

Apabila terdapat jangkitan bakteria atau virus di dalam badan, dan sebagai badan yang terlibat dan melakukan pembersihan dalaman penceroboh ini, mayat mati jangkitan dikendalikan oleh hati dan dibuang ke dalam usus. Bahan toksin ini, yang dikenali sebagai endotoksin, adalah beberapa bahan-bahan yang paling berbahaya toksik ada. Sehingga hati menghapuskan darah endotoksin, jenazah ini menyebabkan keradangan dan degenerasi sel. Keradangan teruk dikelilingi-badan, dan tisu lembut dan organ-organ yang diletupkan. Darah pekat ke titik ia coagulates betul-betul di urat. Satu penyelidikan saintis Hungary mendapati garam hempedu berpecah endotoksin kepada serpihan tidak berbahaya, dan menghentikan kemusnahan sel.

Setelah pundi hempedu telah dikeluarkan badan tidak boleh mengawal aliran hempedu sesuai sehingga ia tumbuh kembali. Apabila ia berlaku, ia berfungsi pada tahap yang lebih rendah daripada pundi hempedu lahir. Walau apa pun, keupayaan untuk menyimpan garam hempedu dapat dikurangkan, dan hempedu itu hilang sepenuhnya selepas makan yang akan datang, dan tiada seorang pun yang tinggal untuk menghilangkan racun atau melawan patogen.

The phyto-estrogen begitu biasa hari ini dari masyarakat plastik kami menyebabkan mimpi ngeri hormon dengan wanita. Daripada menggunakan hormon sintetik untuk cuba untuk menyesuaikan flashes, migrain, mengawal berat badan, pengekalan air panas, dan lain-lain Tidak ia hanya lebih masuk akal untuk hanya meningkatkan garam hempedu untuk memusnahkan meniru hormon plastik?

Jadi apa yang boleh saya ambil untuk meningkatkan hempedu? Proactazyme Plus dan Makanan Enzim adalah pengganti langsung. Lecithin menyimpan hempedu nipis, dan mengurangkan keperluan untuk hempedu dengan menggandakan beberapa perkara hempedu tidak. Milk Thistle dan Dandelion gabungan meningkatkan pengeluaran hempedu secara semula jadi. Formula NSP ini Gall Bladder, Hati Formula bersih, Red Beet Root Formula, dan Keseimbangan Hati pengeluaran banyak peningkatan hempedu.

Sekumpulan penyelidikan Portugis menemui satu cara untuk campuran minyak, air, dan gula yang mudah untuk membentuk "lemak masak" yang bertindak dengan cara yang sama seperti transfats atau lemak tepu, barangan yang membuat barang-barang bakar rasa baik. Perbezaan besar di sini adalah proses kerja-kerja ini dengan minyak seperti zaitun, biji anggur, dan bunga matahari. Bagaimana untuk mendapatkan pengeluar makanan yang berminat dalam proses.

Mati pucuk merupakan petunjuk penyakit jantung atau strok kerana kedua-dua keadaan berlaku apabila arteri tertentu gagal untuk mengembangkan sepenuhnya sebagai tindak balas kepada yang dirangsang. Kerana arteri pada zakar adalah lebih kecil daripada yang di dalam hati, misalnya, mati pucuk yang mungkin muncul lebih awal.

Lelaki malu untuk bercakap dengan penasihat kesihatan & kesejahteraan mereka perlu mendapat lebih, dengan cepat. Risiko mendapat penyakit jantung berlaku dengan mati pucuk, mungkin lebih awal.

Penyelidikan telah melihat sama ada ubat yang digunakan untuk merawat mati pucuk mungkin melindungi daripada masalah jantung pada pesakit yang mengalami gangguan vaskular. Tiada nasib itu. Walaupun beberapa penambahbaikan telah ditunjukkan, kebanyakan manusia masih dibangunkan penyakit jantung. Jika anda mengalami ED, lihat anda penasihat kesihatan & kesihatan mengenainya.

Badan ini hanya berfungsi untuk hidup serta-merta, tidak ke arah kesihatan jangka panjang & kesihatan. Manusia mempunyai naluri survival yang telah berkhidmat dengan baik. Dalam usaha untuk menahan serangan terancam, sebenar atau khayalan, badan pergi fisiologi pertahanan. Anda mungkin tidak sedar sedar bahawa badan anda bertindak balas kepada peristiwa-peristiwa masa lalu, tetapi kenangan dikebumikan sebuah negara pertahanan boleh menjaga tubuh anda dalam fisiologi pertahanan tanpa anda sedari. Dalam masa, anda akan mula mengalami kesakitan dan gejala penyakit, ramai kerana corak ingatan anda adalah menjaga tubuh anda dalam mod terus hidup tertekan dan bukan membenarkan ia untuk bertindak balas terhadap rangsangan masa ini. Badan anda berada dalam keadaan defensif dan terkumpul asid lebih daripada ia boleh mengendalikan. Pemikiran mempengaruhi yang paling berkuasa ke atas kesihatan & kesejahteraan anda, dan pemikiran negatif adalah nombor satu pengeluar asid dalam badan anda. Tekanan dalam bentuk pemikiran negatif mempunyai kesihatan & kesihatan akibat yang merosakkan.

Saya lebih suka hidup saya seolah-olah ada Allah, dan mati untuk mengetahui tidak ada, daripada hidup hidup saya seolah-olah tidak ada, dan mati untuk mengetahui ada.

Penafian: Maklumat dalam dokumen ini tidak menggantikan hubungan satu-satu dengan kesihatan & kesihatan penjagaan yang berkelayakan dan tidak dimaksudkan sebagai nasihat perubatan. Ia bertujuan sebagai perkongsian ilmu dan maklumat, dan untuk menggalakkan anda untuk menjadikan kesihatan & penjagaan kesihatan keputusan sendiri berdasarkan kajian dan dengan kerjasama kesihatan & penjagaan kesihatan yang berkelayakan profesional.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar